SeDetIk LebIh

Thursday, September 25, 2014

Tak Kesian ke Kat Pokok?..

Hari ni borang claim yang dari bulan April.. masih tak selesai..
Mula-mula kena asingkan tuntutan mendahulukan wang untuk perjalanan dgn dgn beli barang atau yuran.. borang dan surat asing2..saya ok..

Tuntutan mendahulukan wang lepas..

Tuntutan perjalanan sangkut.. kena ada borang menjalankan tugas rasmi.. walaupun kita cuti belajar.. Sbb nanti AUDITOR nak tgk benda ni..  saya ok..

Hari ni submit lagi.. tuntutan utk perjalanan dua perkara.. borang asing.. surat aje di sekalikan..
Sangkut lagi.. sbb katanya nanti tak perasan ada dua.. so better buat satu2.. kena asing2.. kena letak jugak surat jemputan dan surat yg maklumkan kertas pembentangan diterima dsbg.. 

sy maklumkan.. yg semua dah ada masa sy submit borang mohon pembayaran utk yuran pendaftaran (masa sy sekalikan tuntutan )..

Tak boleh katanya.. sbb nanti AUDITOR akan tgk setiap tuntutan satu2…. So setiap tuntutan kena lengkap dgn surat penerimaan kertas pembentangan.. jemputan segala bukti yg kita pergi menyertai pogram tst..kena buat salinan lain..  Saya ok..

Sy faham..sy tak salahkan staf tersebut.. dia beritahu sy cara baik.. dan sy boleh terima.. staf tersebut buat kerja dia… saya tau nanti BOSS marah bila audit ada cacat cela… BOSS skrg mmg suka kalau dpt odit bersih.. macam malaikat ajer semua yg buat kerja.. walhalkann.... kalau tak takkan lah soalan UPSR pun blh bocor kan… 100% lulus punyer pasal..

 Saya ok lagi…  cuma sy mintak… sy mohon la.. pada yg terasa…


 TAK KESIAN KE KAT POKOK…. 



SeAdaNya