SeDetIk LebIh

Friday, May 29, 2009

Kerna Sekali Cinta .. Aku Tetap Cinta.. 29 Mei 2009


Entri jiwang.. tak mo muntah kalu jangan baco.. heheh..

SelAMAt Hari Ulang Tahun Perkahwinan Yang ke-4... (baru je kira) wow.. rase cam semalam je baru nikah.. hikhikhik..ye ye o je ek..

alamak.. kalau nak jiwang je mesti cam nak gelak.. so cam gini je lah..

mcm mana nak jdkan .. hari spesel kami spesel..

klu hari2 spesel ni.. kdg2 ada hadiah.. kdg2 kad je.. kdg2.. muah2 je pun dah memadai.. biasanyer.. gue akan beli sumting le.. magazine yg dia suker ke.. keychain MU ke ( sori bang.. MU kalah mlm td).. sbb lelaki ni hadiah utk dia komplikated skit..

klu utk i tu lain le.. berlambak di pasaran.. satu benda je ader byk pilihan... pOh kong.. habib... .. kasut beg ke.. minyak wangi ke.. wallaweh.. manyak benda blh kasik.. heheh.. (bang.. hint tu bang.. hint la tuh..2x) tp utk lelaki.. mesti pening nak kasik apa..

so beli la sumting.. walaupun tak yah balut2 letak reben2 bagai.. tp adalah sumting utk en abg ni.. kalau mahal.. pun dia tak suka.. kang kalau murah kang.. tak kualiti la.. susah iron la.. cepat rosak le.. aduhai.. komplikated kan.. tapik i kan engineer.. dah biaser deal ngn menda2 komplikated ni.. plus dah 4 taun plak kawen.. blm masuk bercinta.. dlm 2 taun la... kenal?.. sejak year 2001..so dah 8 taun kenal.. so .. can do lah.. but still fenin2 jugak le..

so.. arinih..

Dgn ucapan...


Selamat Hari lahir also... hadiah dah dpt..
Selamat Hari BApa.. sumtink sekali pakej dgn Anniversary ni okey..

Jgn komplen2 okey.. amik je...

Terima kasih.. terima saya yg ngada2 nih.. nak buat camner.. isteri comey..!!.. kena tahan la siikit dia nyer ngada2 tuh..

wpun2 kdg2 ada pertukaran pendapat dengan nada yg tak best..

but still i know that you're the one for me, now & forever..

" Kerna Sekali Cinta.. Aku tetap Cinta.." (sapa nyanyi lagu nih ha.. kak melly ek?..)


Moga Allah.. mudahkan dan limpahkan rezeki dan kurniakan anak2 yg soleh utk kita... Amin....












SeAdaNya

Wednesday, May 20, 2009

Stress!


Susah hatila... Turun naik je mood lately.. ngalahkan bebudak.. poning kepalo laki den.. ntah apo yg tak kono.. asik nak moody..

sebenarnya. susah hati.. dah kompem..early june nanti kena tinggal budak2 dua org tuh... ngn abahnyer.. ada seruan boss.. yg WAJIB di penuhi.. (pasal apa la korang jadik boss!!.. susah mak tau..) erm.. tatau ler.. tak blh la kalau jauh ngn anak2 ni lomah den.. hilang semangat..

dah la si Cha ci Qah tu fully breastfeed.. terbayang2 je.. mcm mana la mlm2 nnti gamaknyer..

mlm td try wat dunno kat dia pun.. dia dah tawaf satu katil .. smbil nangis2 tak puas hati pesal apa dia tak leh buat rutin dia yg selalu2 tuh... erm.. syian la pulak...

tgh pk camno la gayer nak menambah2 stok2 susu.. alahai.. stress la.. kengkawan.. tlg kasik petua skit camner nak tambah susu... asik duk nasihat kat org.. time kena batang itung senirik.. berpeluh jugak.. aduhai...


baru la tau.. camner perasaan seorg ibu.. undescribable... ada ka itu word..? ahaha.. belasah je la..

ntah le... mm tensen la.. tensen.. tensen.. tensen..

wahai en boss... pesal apa la anda beriya sgt nak p tgk org a*sli nun.... mereka bukan nyer tak mo maju.. tp mereka selesa berkeadaan begitu.. jadik toksah duk kacau le.. alahai tak paham den... awat le.. macam2 sgt en boss... oi... awat le... nak ber*khidmat mas*yarakat pun.. manyak lagik kekdahnyer.. bukannyer g ziarah org a*sli je... aduhai...


yg opis ni.. asal petang je panas.. asal petang je panas.. awatle.. menambahkan frust i dgn organisasi ni.. sebelah pihak je ontong!!


SeAdaNya