SeDetIk LebIh

Wednesday, July 30, 2008

kelegaan terlampau..


waah.. kelegaan bila dah lepas ari rabu.. kalau tak sy lah seorg ibu yg belajar di mlm harii... sakit pala i...

ingatkan ada kelas lg esok, sekali check, rupanya salah tgk time table.. so esok lupa nak btau student ade tutorial.. sudahnyer.. tiada kelas la esok.. maka kelegaan tadi menjadik.. kelegaan yang terlampau.. heheheh


SeAdaNya

Monday, July 28, 2008

KasUt Pink


it's Monday..!! No monday blues for me.. manyak menda nak buat.. semangat mmg berkobar2.. sibuk mmg tak blh cakap.. 8-5 ptg tu .. macam air je laju nyer.. tak sempat nak ngantuk2.. wah mantopnyer saya ye.. ehehhe mesti ader org menyampah baca entri ni.. ikut suka la.. biarkan la org itu dgn tahap menyampah nyer.. dgn kelas silat.. dgn kelas hakiki.. kalau ader part time.. lg tak menyempat2 rasanyer.. harus i tak kuar lunch.. boleh ke? kalau tak lunch.. bukan ghazi la nama nyer tuh. heheh

arinih cam lega sikit leh la i updet my blog.. nak cerita apa yer.. ingat nak cerita pasal selipar baru alif.. hehhehe.. anak bujang i tuh dah pandai pilih kasut senirik.. oleh kerana selipar nyer sebelah hilang.. so kena la beli selipa baru utk dia.. bw dia kek carefoo sabtu pagi lepas.. n suh dia pilih kasut mana yg dia berkenan.. dan dgn yakinnya dia pilih kasut kaler pink.. heheh.. yakin betul dia kasut tu lawa n suit ngn dia.. mmg kasut tu kiut.. cuma utk boy rasenyer tak bapa sesuai.. tapik dah kerana dia mmg "yakin boleh" berkenan ngn kasut tuh.. beli je la.. kalau sua lain.. dia amik pastuh dia letak balik kat rak care foo tuh... so.. abah terus bayar,.. apa lagik sakan dia gayakan kasut tuh kat karefoo tuh.. mmg dia selesa ngn kasut tuh.. dlm kereta asik duk silang kaki dia.. dia yakin kasut tu lawa.. dan ibu tak mo kacau la keyakinan dia yg tinggi tuh... nnti ibu amik gambar n paste kat sini.. nnti dah besar .. bila dia tgk biar dia senyum senirik tgkkasut pink dia tuh..

sampai umah tak mo bukak .. abah lap tapak kasut tuh ngn air.. then biarkan dia pakai kasut.. nk tdo pun tak mo bukak.. :D .. rasa tak lengkap plak tader gambar kasut dia.. nnti la.. free2 i amik gambar paste kat sini...

k.. back to work.. till then... .. cau cincau.. !!




SeAdaNya

Monday, July 21, 2008

Happy BirthDay....


Wan Muhammad Alif Bin Wan Ruzaini..



Today, I am celebrating second anniversary of being a mother to a son named Wan Muhammad Alif Wan Ruzaini. I cannot describe the feeling at the moment. Even the pain that I’ve gone through, I know that I am blessed and God sent His very best.

My Son Dearie.. Happy Birthday.. For the rest of my life.. I will always love you..



Photobucket



Td ibu dah tulis panjang.. tp terdelete.. so nnti ibu tulis lagi..





SeAdaNya

Friday, July 18, 2008

Miong-MioNg



Berat dah kepala ni.. penuh ngn ilmu2 satu semester nih.. hek hek.. semput i tauuu!!.. argh..

tu blm cerita tgh tgh subuh marah asben sbb kejut lambat.. ingatkan dia kejut kul 7.30 pg.. rupa nyer 3.30 pg.. series.. minggu ni ialah minggu Qiyamullail.. tp bukan utk semayang sunat.. tp utk siap kan kerja yg berlambak2 .... adui ai..

SeAdaNya<

Thursday, July 10, 2008

BuKan RoBoT


Nasib baik akuh ni bukan Mr robot.. kalau tak mesti memory akuh dah outt!!

Damn crazy bzz..

sblm fius terbakar.. baik rileks2 kan diri jap.. ini aje yg menenangkan saya..


Photobucket





SeAdaNya