SeDetIk LebIh

Tuesday, November 27, 2007

Legaaa...


mm... ingat tak penah kata yg akan ada fasa nak muntah2 marking report lab? ha.. that is one of d rezen why.. ? why i didn't upload new post here.. gila nak muntah.. lps abis marking report.. paper masuk plak.. abis satu masuk plak lg satu... abis marking kena pegi kursus kat Shah Alam plak one week.. uwargh.. nak menangis.. bukan nak menangis.. dah nangis pun... bukan sbb malas nak attend.. tp sbb terpaksa tinggalkan si kenit tuh ngn abah dia.. uwaaa.. seminggu.. tak penah i tdo.. tanpa dia semenjak kelahiran dia le... sedey woo.. apa blh buat..kuli.. ikut je le.. pejam celik pejam celik abis jugak course satu mggu tu abis jugak.. at first mmg kalau d beri pilihan tak mo pegi.. tapi lps attend.. mmm not bad..!! not bad at all... it change me to a new me.. a better one.. yahh!!.. really enjoy it.. evethough tetiap malam air mata melelh teringat kat si kenit tuh.. baru la tau camner perasaan seorg ibu bila anak dia jauh d mata.....

pepun.. Tq n tabik spring to abah who take care of alif... utk seminggu... bagik makan... mandikan... cuci montot... layan main bola.. n bawak alif g K4 n pasar malam (taktik abh supaya alif cepat penat n senang tdo)...cumernyer.. botol susu alif kebanyakan nya dah ilang tutup bila ibu balik.. :D..
sapa la makan agak nyer ye...


smlm masuk opis.. sunyi je.. arini pun sunyi lagik...
mm mmacam bagus je kalau buat operasi berjalan ke K4 ni.. blh carik barang utk baby baru plak.. hehehhe.. kalau dulu masa 7 bulan je dah siap segala macam.. skrg nih.. dah 8 bulan pun duk rilek lg.. semalam baru basuh baju abang dia utk di recycle... tapik sian plak.. nak gak beli baju baru utk dia... tak kan recycle je.. k.. kena g klinik dulu ada appointment... len kali cerita lagik...

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................!!






SeAdaNya