SeDetIk LebIh

Thursday, March 30, 2006

HwArGGGGHHHHHHHH!!!!!! .


Terkojuit anak den... En K bilik sebelah nih tetiba je menjerit.. ini bukan first time.. tp first time jeritan yg agak mengejutkan..

lbh kurang seminggu lps.. dia ada btau.. dia ada seminggu lagik utk submit thesis master nyer.. skrg ni tgh pulun buat.. ada org kata kul 2-3 pagik gak dia balik ...
klu kira-kira balik.. mungkin dia tinggal sehari atau beberapa jam.. atau beberapa minit je utk dia siapkan dia nyer thesis.. aagak nyer sbb tulah dia menjerit..

mm.. ingat2 balik.. teringat saat tunggang terbalik tertonggeng.. masa siapkan thesis arituh... nak muntah..!! nak muntah!!!


aik... pas jerit2 bersiul la pulak org tua seblh nih...

lantak ko la labu..




SeAdaNya

Monday, March 27, 2006

6 Bulan sudah.....


sabtu lepas genap 6 bulan umur baby dalam perut nih.... maknanya jugak.. dah 10 bulan kami sah jadik suami isteri.. cepat betul masa berlalu, rasanya cam baru je nikah.. luv yu abang!! klu org tanya kengkadang tersasul jugak

" bila kawen? "
" baru lagik.. bulan 5 arituh.."


" eh.. dah kawen ke? "
" dah... "
" tak jemput pun, tatau pun.."
"ye ke? sori la.."


kira2 balik dah masuk 10 tahun tinggal kan zaman sekolah.. uiii.. tua betul dah ghupanya.. tp duk perasan muda... start arinih.. klu org tanya umur.. tak leh jwb direct.. kena lapik2 skit... hahhahaha..

faz kata start dah masuk 6 bulan.. kena ready emrgency bag dlm kereta...
kak ina plak kata dlm bag tu mesti ada baju baby sepasang, kain batik n baju utk maknyer.. lagi? alamak lupa lah pulak.. arituh faz ada bagik present.. baru bukak mlm sabtu arituh.. dia bagi beg, botol susu 2, n baju baby sepasang..tengkiu faz!! jumaat arituh adik cekak kkj bagik sepasang baju baby warna pink..Comell!! yg plg cmel kat topi nyer.. baru rasa eksited nak dapat baby.. belum tubik lagik dah dapat present anak ibu nih.. mekasih adik2 KKj, hadiah tu.. sbb nak pindah ngajar ke U*TM, mm.. pahit manis pun.. mmg sayang nk tinggal kan usm.. tapi abang kata.. sbb sayang la kena tinggalkan.. mungkin itu yg baik utk semua phak.. tmpt isteri d cc suami.. ikut ajelah..
so emergency bag dgn bebrapa komponen pentingnya dah adalah... heehe.. so kensel sopping...

huwarghhh!!.. arinih dah 27 aribulan.. abang kata .. kalau nak h*nd* c*ty.. mesti siapkan correction sblm buln 4... uwaaa... lagi tiga hari,.. malasnya malasnya...
tak kira.. nak jugak...nak jugak jugak....!!! ok sambunggg...



SeAdaNya

Tuesday, March 14, 2006

Dah musim...



Komplet!!
semua lecturer pompuan yg dah kawen semua mengandung... except kak salina la.. tu pun sbb dia baru je lps dpt baby... hari nih mira plak kata dia mengandung... dah musim agaknya... cam durian la plak..


stereng..


smlm.. perut dh cecah stereng..
harini... kerusi di anjak ke blkg sdikit..
ada jarak dalam 1 cm lagi... mmm....


SeAdaNya

Monday, March 13, 2006

macammana nak mula? mmm.. ntah..

kita mulakan dgn .. BIsmilLAhirramanirrahim...

dgn kuasa yg dberikan.. maka ku sedut segala sawang & sarang labah2..


syruppppppppp....

burp....

alhamdulillah... cantik sudah.

SeAdaNya