SeDetIk LebIh

Saturday, October 30, 2004

16 Ramadhan dah arinih...kejap jer rasernyer...
isk ...rasanyer baru jer semalam first day puaser..

SeAdaNya

Thursday, October 14, 2004

MMmmmm..feel better pas buat lawatan amal ke blog2 dak2 nih!!
best gak...conteng2 skit kat tagboard..rasa lega skit!!

uiks ..dah 3.10 ptg dah..patut aa kapla rasa nak tercabut..belum siram air semayang lagik ghupanyer..ngehngehngeh...

jom!! semayang ..semayang....

SeAdaNya
Huarghhhh!! ntah kat mana nak mula pun tatau..
dah setel marking paper..key in markah...skrg mai opis duk sajer2..
nk buat thesis plak tader mood...nak kata tader kerja, ada ...tapik nak kata ada kerja ..mcm tader....isk tersiksanyer keadaan yg macam nih..!!

ee ..apa nk buat nih...thesis nih tahan sat jer..bila start nak tulis jer..kepala terus rasa cam nak meletup..eeeeeeeeeeeeeeeeeee..maleh nyer...maleh nyer...!! blh tak? blh tak nak jd orang malas...!!! bila aa nk abis master nih!!

nekad!!..pas siap thesis nih ..nk gheja jer..!! tamau jd student dah..tersiksa!!!!!
bosan tahap dugong dah nih!!

wekk wek wek!!!:D

SeAdaNya

Wednesday, October 13, 2004

http://www.soislam.com/duafull.swf

SeAdaNya
Tadaaaa!!!

pejam celik..begitu begini...dah nak poser semula...
ahlan wasahlan ya Ramadhan...
seronok menanti hadirnya ramadhan...manis!! pengalaman yg sgt manis...
alhamdulillah..mudah2 an...berpeluang lagik menyambut kemanisannya tahun ini..

besar kemungkinannya..inilah ramadhan yg akhir tuk d sambut sbg org bujang.
Masa tepun mak semalam..katanya dah decide nk kendurik 29 mei nih..

mak : kak long kata kalau nk kendurik..buat lah 29 aribulan tuh...dia balik 27 aribulan sbb masa tuh cuti sekolah...dia kata kalau adik kawen ke adik tak kawen ke ..time tuh mmg dia balik pun..sbb masa tu cuti sekolah panjang..
adik: uiks..best nye dia buat keputusan...sape yg nak kawen nih..kak long ke adik?
mak : mak pun dah bincang ngn induk ***, dia kenduri minggu lps kita kenduri..so taklah bertembung nanti...
adik : ooo...


kecik ati jugak ngn kak long nih...langsung takmo bertolak ansur..masa dia kawen duluk..org benti kerja..DIULANG..BERENTI KERJA..sbb tak sampai hati tgk mak prepare kenduri sorang2...kenapa lah sampai dah beranak pun kak long tak pernah nak berubah-ubah..


adik yg nak kawen..tapik semua org duk pk kak klong cuti atau pun tak...yg nak kawen nih kak long ke adik?.. mm..ntahlah... selama mana kak long tak mo berubah.., selama tulah adik dia nih akan beralah...
biarlah..asalkan mak tak pening kepala..darah mak tak naik..sbb risaukan perangai anak2...cukuplah..

so taun depan i sambut raya berdua...hahahahah..tak kisah lah cem cemmana pun janji kawen...

:D


SeAdaNya