SeDetIk LebIh

Monday, November 17, 2003

mmmmm....congratulations kak long....
tak sabar nak tunggu 7 bulan lagik...
bertambah besar pemily :)...

Alhamdulillah.......

eh..org pregnant tak blh buat kerja berat ekk?!!

isk..abiss tuh sapa nak kena kemas umah nih..? nak buat kuih?
alahai..dah nak raya nih....!!
nampak gaya tak leh aa nak manja2 tahun nih..kena buat jugak aaa...isk isk...
anak sedara punyer pasal...;)

2 bulan lebih tak nulih kat cnih...

2 hari yang agak membuat airmata macam nak menitik...

pian eksiden...jari tersangkut kat mesin...
rasa nak gugur jantung masa nura msg....

"akak pian putus jari masa buat lab, sekarang ni dia kat hospital taiping"..
terus call nura...

tak pk apa dah...masa tu ingat nak ngk dia depan mata...
menggigil satu hal...
msg pda..bgtau dia..dia tanya berapa jari yg putus...ntah tatau aa plak..tak ingat nak tanya masa call nura..tak ingat plak jari ada 10..
buat apa pun dah tak ingat..mesej aznor..blh antar kat nura...
isk..tatau aa..
otak masa tuh tak dapat memproses data dgn baik...

sudden planning...kami berempat pun g aa ngk dia...

jari dia tak dapat d selamatkan...tapik lega tgk pian ok..boleh gelak lagik..

mm..pian kuat semangat...

akak doakan cepat sembuh!!